Įrašai, filtruoti pagal datą: Pirmadienis, 07 kovo 2022

Klaipėdos Turizmo mokyklos sporto salėje (Taikos pr. 69) vykęs trečiasis Klaipėdos krepšinio mokyklos organizuojamas krepšinio turnyro 1x1 (vienas prieš vieną) turas pasižymėjo atkakliomis ir gražiomis kovomis, o aukso medalių daugiausiai iškovojo šeimininkai.

Tarp 2005-2006 metais gimusių dalyvių pirmąją vietą iškovojo Klaidas Biškauskas. Jis finale rezultatu 10:7 nugalėjo Mantą Sakalauską. Trečioji vieta atiteko Edvinui Varanavičiui, kuris mažajame finale rezultatu 10:6 palaužė Justą Tamašauską.
Tarp 2010-2011 metais gimusių dalyvių, kurie buvo suskirstyti į tris skirtingus pogrupius, galiausiai savo meistriškumą įrodė ir čempionu tapo Šilalės atstovas Matas Rupšlaukis. Jis finale rezultatu 11:4 nugalėjo palangiškį Justą Masidunską. Mažajame finale triumfavo Benas Kaminskas, rezultatu 11:6 įveikęs Davidą Daugintį.
Tarp 2012 metais gimusių dalyvių, kurie rungtyniavo susiskirstę į keturis skirtingus pogrupius, lygių neturėjo Justinas Budzinskas. Jis finale rezultatu 10:4 nukovė šilutiškį Joną Kalinovą. Mažajame finale dvikova vyko paremta gynyba ir tai atspindi rezultatas - Danielius Gricius vos 2:1 įveikė Emilį Mitkevičių.

Mažiausiųjų grupėje - tarp 2013 metais gimusių ir jaunesnių dalyvių, kurių buvo daugiausiai ir varžėsi susiskirstę net į penkis pogrupius, lyderio vardą užsitikrino garsiojo Klaipėdos imtynininko Edgaro Voitechovskio sūnus Elonas Voitechovskis. Pastarasis finale rezultatu 8:5 palaužė Majų Butkų. Bronzos medalis atiteko šilutiškiui Rojui Mirauskui, kuris mažajame finale rezultatu 5:4 nugalėjo Igną Kundrotą.
Pirmąją vietą kiekvienoje amžiaus grupėje iškovojęs žaidėjas buvo apdovanotas „Molten“ krepšinio kamuoliu, antros vietos laimėtojas gavo Klaipėdos krepšinio mokyklos kuprinę, trečiosios vietos prizininkas buvo apdovanotas Klaipėdos krepšinio mokyklos marškinėliais. Visiems prizininkams įteikti medaliai ir kitos dovanos.
„Tradiciją tęsime - 1x1 krepšinio kovas Klaipėdoje organizuosime kas mėnesį. Sumuojame kiekvieno turnyro nugalėtojų ir prizininkų taškus, o po sezono prizais apdovanosime ir absoliučiai geriausius. Tai skatina žmones dalyvauti ne viename, o kiekvieno mėnesio turnyre. Už turnyre iškovotą pirmąją vietą yra skiriami 5 taškai, už antrąją - 4 taškai, už trečiąją - 3 taškai, už ketvirtąją - 2 taškai, o už dalyvavimą, nesvarbu, kokią užimi vietą, - 1 taškas“, - apie sistemą pasakojo Klaipėdos krepšinio mokyklos atstovai Laimonas Šapkauskas ir Aivaras Preikšaitis.
Ketvirtasis Klaipėdos krepšinio mokyklos organizuojamas krepšinio turnyro 1x1 (vienas prieš vieną) turas planuojamas kovo 26 dieną. Registruotis į jį jau galima šiuo el. paštu: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki kovo 24 dienos (ketvirtadienis) 18 val.
„Smagu, kad į šį turnyrą įsilieja vis daugiau šilutiškių, kviečiame aktyviau dalyvauti ir kitų miestų atstovus. Varžytis gali visi - tiek profesionalai, tiek mėgėjiškai savo kieme krepšinį žaidžiantys šios sporto šakos mėgėjai“, - pabrėžė L. Šapkauskas.

Paskelbtas Naujienos
« Kovas 2022 »
Pirm Antr Tr Ket Penk Šešt Sek
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31