24 kovo 08, Penktadienis 16:49

Klaipėdos krepšininkai žibėjo Prancūzijoje

U15 Klaipėdos krepšinio mokyklos komanda - trečiosios vietos laimėtojas. Klaipėdos KM nuotr.

Paulius MatulevičiusVE.LT  

2024-03-07 14:16
    Net dvi Klaipėdos krepšinio mokyklos - U17 ir U15 - komandos kopė ant prizininkų pakylos laiptelio Mulhouse (Prancūzija) vykusiame pajėgiame tarptautiniame krepšinio turnyre

    Klaipėdos krepšinio mokyklos U17 auklėtiniai, treniruojami Andriaus Majauskio, pranoko Serbijos, Ispanijos, Belgijos, Prancūzijos ir Latvijos pajėgias komandas bei iškovojo nugalėtojų taurę. 

Į šį turnyrą pateko tik pajėgios komandos, gavusios vardinius kvietimus iš įvairių šalių.

"Džiaugiuosi, kad buvome pakviesti ir mes. Prieš 4 metus dalyvavome šiame turnyre ir žinojome, kad tai aukšto lygio turnyras. Net nedvejodamas sutikau vykti ir šiais metais. Tik šį kartą vykau su dviem komandom, nes jie labai laukią lietuvių ir mus tikrai žino kaip krepšinio šalį", - "Vakarų ekspresui" pasakojo Klaipėdos ekipos treneris A. Majauskis. U17 komanda, grupės varžybose neturėjo lygių - iškovojo pirmąją vietą ir pusfinalyje keliai susikirto su kaimynais latviais. Klaipėdiečiai po įtemptos kovos šventė pergalę rezultatu 79:73. Bangą pagavę mūsų krepšininkai triumfavo ir finale - rezultatu 56:43 nugalėti serbai.

Čempionais tapo Karolis Vakaris Daublys, Tautvydas Rudys, Markas Narmontas, Deividas Čeputis, Ignas Leščiauskas, Artūras Semeniuk, Juras Pranulis, Orestas Noreika, Justas Sadauskas ir Neilas Vitkauskas.

U17 Klaipėdos krepšinio mokyklos komanda Mulhouse (Prancūzija) vykusiame pajėgiame tarptautiniame krepšinio turnyre iškovojo aukso medalius ir nugalėtojų taurę.
U17 Klaipėdos krepšinio mokyklos komanda Mulhouse (Prancūzija) vykusiame pajėgiame tarptautiniame krepšinio turnyre iškovojo aukso medalius ir nugalėtojų taurę.  Kita A. Majauskio treniruojama - U15 - komanda varžėsi su Prancūzijos, Vokietijos, Ispanijos, Belgijos, Nyderlandų ir Serbijos ekipomis bei iškovojo trečiąją vietą.

Kovoje dėl bronzos medalių rezultatu 87:73 buvo įveikti serbai - KK "Trijumfnis".

U-15 komandos žaidėjai: Arnas Erlickis, Mantas Želvys, Augustas Tičkus, Gvidas Bitinas, Deividas Navikas, Dominykas Gricius, Rokas Eitkevičius ir Davidas Daugintis.

Klaipėdos krepšinio mokyklos U-13 komanda, kurią treniruoja Arminas Leliūnas, šiame aukšto lygio turnyre Prancūzijojeliko per plauką nuo medalių - ketvirti. 

    Klaipėdos krepšinio mokyklos auklėtiniai Prancūzijoje puikiai apgynė Klaipėdos vardą bei dar kartą įrodė, kad ne veltui Lietuva vadinama krepšinio šalimi.

Daugiau šioje kategorijoje:
« Balandis 2024 »
Pirm Antr Tr Ket Penk Šešt Sek
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30